Su Tesisatçısı

Wiki Article

Tesisat işlerini yıllarca meslek olarak yaptım yurtiçi ve yurt dışında Ayrıca eğitimim elektrik teknisyenliği Bunun dışında kaynak işleri ve çatı onarım konusunda tecrübeye sahibim yurt dışında yıllarca bu işleri yaptım ekibim var siz değerli müşterilere hizmet vermek için hazırım kaliteyi...

Pis suların kokusu insanların sağlığını etkilemektedir. Bunların içinde en basiti mikrop kapmak diyebilir miyiz?

Temiz kaliteli işçiliğinin tek adresi Şahin tesisat bizi tercih edin aklınızda bir şey kalmasın

Serkan Abiye işciliğinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum gayet hızlı ve iyi şekilde işimi halleti .

Bu taktikleri ve stratejileri uygularken deneme bonusundan maksimum verim almak için sabırlı ve dikkatli hareket etmek gerekmektedir.

Canik Tesisat Temizliği ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Her türlü tesisat işleri önemle ve titizlikle yapılır Tadilat ve yenileme 24 saat hizmet verilmektedir

Kombi tesisati temizligi Her türlü tesisat armatür ariza ve montajı tadilat pvc kapi pencere tamiratı elektrik priz sigorta vb degisimi

İstanbul Sıhhi Tesisatçı olarak yaşam alanlarınızın sıhhi tesisatlarında oluşan tıkanma, taşma, yenileme ve bakım konularında hizmet vermekteyiz.

MimarTesisat platformu üzerinde donanımlı ve işinde uzman tesisat ustalarına ulaşabilir, zemin kırma gibi sorunlar yaşamadan kameralı destek ile tesisat sorunlarınızın tespitini yaptırabilirsiniz. Böylece tesisatlarda yaşanan su sızıntısı, kaçakları gibi sorunlar için hızlıca uzman destek alabilirisiniz.

Binamızın pis su hattından yayılan koku sorununun çözümü ve kanalizasyon Sıhhi Tesisatçı hattındaki eksiklikleri giderdikleri için Bekir usta ve diğer ustaların yaptıkları işten son derece memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

Halil Usta talebe hemen cevap verdi Bir saat içerisinde yaklaşık sorunu bulup tespit etti hızlı hizmet benim açımdan memnun edici

Bursa Sıhhi Tesisat ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Merhaba genelikle İstanbul En Yakın Tesisatçı hep hastane ve Sıhhi Tesisat Ustası okul spor salon mekanik işleri yaptım 1991 beri bu İstanbul En Yakın Tesisatçı mesleği yapmaktayım Şu tesisat kalorifer dogalgaz ve kaynak işleri ve tamirat onarım yapmaktayım esnafım kendi işyerim var alüminyum ve pvc imalat yerimde En Yakın Sıhhi Tesisatçı mevcuttur

Report this wiki page